Субота, 20.04.2024, 06:33 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Січень » 30 » Нові надходження
17:25
Нові надходження

Гільберг Т.Г.

  Унікальні сторінки географії. визначні географічні відкриття: посіб. 5-6 кл. / Т.Г. Гільберг, Ю.В.Лис. - Харків: Соняшник, 2019. - 208с. - (Серія "Шкільна бібліотека")

   Посібник містить додатковий пізнавальний матеріал до уроків з природознавства й географії для учнів 5-6 кл. у ньому наведені історії про відкриття різних географічних об'єктів, цікаві факти з різних розділів географії, деякі факти щодо природних явищ із науковим обгрунтуванням, інструкції для виконання експериментів. він стане в нагоді для урізноманітнення навчального процесу, а також для підготовки до предметних тижнів, географічних свят, конкурсів тощо. 

Моршавка Ю.О.

   Антологія. Казка в шкільному курсі літератури: посібн 5-6 кл / авт. Ю.О.Морщавська. - Харків: Соняшник, 2019. - 304с.: іл. - (Серія "Шкільна бібліотека")

   "Антологія. Казка в шкільному курсі літератури" охоплює навчальний матеріал, передбачений навчальними прграмами в шкільному курсі літератури (української, зарубіжної), для обов'язкового/додаткового (самостійного/позакласного) читання.

   Посібник містить українські народні казки та казки українських письменників, казки народів світу та представників етнічних спільнот, які проживають на території України. словнички, наведені на сторінках книги, пояснюють маловідомі чи діалектні слова у творах, а також розкривають символізм окремих елементів казок у різних культурних традиціях.

   Антологія може використовуватись під час вивчення літ-ри, культур різних народів, їх фольклору на уроках та в позаурочний час у ЗЗСО. 

   Антологія. Фольклор, міфи і легенди народів світу в шкільному курсі літератури: посіб. 5 - 6 кл./ авт.-упор М. Чумарна. - Львів: Світ, 2019. - 128с.: - (Серія "Шкільна бібліотека").

 Терещенко В.М.

   Навчально-методичний посібник: Методика реалізації Українського правопису в новій редакції у ЗЗСО / В.М.Терещенко, А.О.Панченков, - Харків: Соняшник, 2019. - 256с. 

   У посібнику системно репрезентовано новації Українського правопису, схваленого Кабінетом Міністрів України 2019 року. Надано коментарі щодо сутності та специфіки відповідних норм з погляду історії мови та сучасного стану мовної системи. Окрему увагу приділено методиці опрацювання правописних змін на уроках української мови та інших навчальних предметів.

   Для педагогів, здобувачів освіти та всіх, хто використовує Український правопис у професійній практиці.

 

 

 

Переглядів: 366 | Додав: SchoolLibrary2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: