Середа, 24.04.2024, 03:42 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Січень » 30 » Нові надходження
16:45
Нові надходження

  Каліберда М.С.

Захопливий світ біології: посіб. 5-6 клас / М.С.Каліберда, В.В.Панов; за ред.Р.В.Шаламова. - Харків: Соняшник, 2019. - 240 с.: іл. - (Серія "Шкільна бібліотека").

У посібнику розкриті теми з росту й життєдіяльності мікробів, рослин та грибів, а також закономірності впливу навколишнього середовища на організми та особливості й означення взаємодій організмів між собою.

Книга орієнтована на учнів 5-6 класів, а також усіх, хто хоче пізнати й зрозуміти живу природу, навчитися науково мислити і досліджувати світ, що нас оточує.

Бандровський О.Г.

   Цікаві факти з історії давніх часів : посіб. Серії «Шкільна бібліотека» для 5-6 кл. ЗЗСО / О.Г.Бандровський. – Київ : Генеза, 2019. – 176с. 

Овчарук О.В.

   Основи споживчих знань. Споживча етика : посіб. 5 – 6 класів ЗЗСО / О.В.Овчарук, Л.М. Пужайчереда. – Київ : Літера ЛТД, 2019. – 112 с. – Серія «Шкільна бібліотека".

 Ця книжка допоможе вам, вашим друзям і рідним дізнатися, як перевірити якість товару та послуги і не потрапити у складні й небезпечні ситуації на ринку, у супермаркеті та повсякденному житті, що пов’язане зі споживчим вибором.

   Також можна перевірити себе в різноманітних вправах і завданнях, дізнатися, чи добре орієнтуєтеся у світі товарів і послуг.

   Ви маєте знати про свої споживчі права та вміти захищати їх.

 

 

Переглядів: 282 | Додав: SchoolLibrary2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: